Q-tipp: Máriatövis! 

Blog :: Quebeck-tipp 2017. június 15., csütörtök 11:14

Sok állattulajdonos tapasztalja, hogy Kedvencének gyakran vannak a májhoz vagy veséhez kapcsolódó egészségügyi problémái. Akárcsak nálunk, embereknél, a kutyák esetében is létfontosságú a máj egészéges működése a méreganyagok kiszűrése, illetve az ételek feldolgozása szempontjából.

Több tudományos kutatás is bizonyítja, hogy a máriatövis fogyasztásával az állatok képesek megvédeni magukat a különböző anyagok/baktériumok okozta vese és májelégedetlenségtől, akár gombamérgezés esetén is. Továbbá arra is rámutattak, hogy a gyógyszerek, antibiotikumok okozta májelégtelenségek is megszüntethetőek a máriatövis adagolásával.

A máriatövis a természet legkiválóbb májtisztító gyógynövénye, melynek kiemelkedő hatóanyaga a gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatású szilimarin! A szilimarin legfőbb tulajdonsága, hogy reagál a máj-receptorokkal és lassítja a májra mérgező anyagok felvételét. A máj és a vese védelme mellett jótékony hatása van a lépre és az epehólyagra, továbbá a szőr és bőrproblémákat is kezeli! 

A máriatövis egészségmegőrző jelentőségéről sokat elárul az a tény is, hogy 2013-ban Magyarországon ’Az év gyógynövényének’ választották meg.
Egészségmegőrzés szempontjából kúraszerűen javasoljuk használni, termékeinken feltüntetett adagolás mellett, de a következő esetekben kiváltképp javasoljuk fogyasztását: 

  • hepatitisz
  • epeúti gyulladás
  • zsírjmáj
  • pericholangitis
  • hepatitis lipidózis
  • gombamérgezés
  • oltások, gyógyszeres kezelések mellett/utánTermékkínálatunk nagy részében megtalálható a máriatövis, olaj és por formájában is, egyéb hatékony összetevők kombinációjaként. 
TIGISOL termékünk 100%hidegen sajtolt máriatövis olaj. 
TIGINOR termékünk máriatövismag örlemény alapú táplálékkiegészítő

SaveSaveSaveSave

megosztás

Bolt- és Partnerkereső

A Quebeck gyógyszermentes, egészségmegőrző termékei egyre szélesebb körben kaphatóak. Bolt- és partnerkeresőnk segítségével megtalálhatod a közeledben lévő viszonteladó partnereinket és webshophálózatunk tagjait. 

keresés

Viszonteladói és Partner Program

Saját gyártású, speciális egészségmegőrző termékeink forgalmazására Keresünk viszonteladó partnereket magyarországon és külföldön egyaránt, forgalmazói hálózatunk bővítése céljából!

csatlakozás

Blog
;